Nytårs hilsen og opstart i 2022.

Gymnastik

Kære alle trænere og gymnaster i Gymnastikafdelingen.     -  Udsendt d. 30-12-2021.

Vi vil ønske jer alle et rigtigt godt nytår.

Første halvdel af gymnastik-sæsonen 21/22, har heldigvis ikke haft så mange aflysninger af træningen som sidste år pga. Corona, men desværre måtte vi gå på tidligere juleferie.

Meldingen fra myndighederne, kommunen og DGI er lige pt. at vi kan starte træningen op igen, når børnene må starte i skolen igen. Det må de ifølge den seneste udmelding fra onsdag den 5. januar 2022, men for at sætte alle lige, så har vi besluttet at alle hold, både børne- og voksenhold starter op igen fra mandag den 10. januar 2022.

Såfremt der kommer nye restriktioner som har betydning for opstarten, bliver I alle naturligvis informeret, både på mail og via opslag på Facebook og vores hjemmeside www.v-h-g.dk.

Tak for 2021.

En kæmpe tak til jer alle, både børn, voksne, forældre, bedsteforældre, - ja alle som kommer i vores forening - tak for jeres dejlige og venlige sind.

Tak til alle jer som støtter os, med jeres medlemskab, dejligt at se at så mange er tilmeldt på holdene, og trygt kommer til træning hos os.

Tak til vores fantastiske trænere, som igen i år er startet sæsonen med uvished om hvor mange restriktioner der ville komme, men det skræmte dem ikke, det tog de med oprejst pande, - det måtte jo bare tages med hvis der kom restriktioner, - vores trænere betyder alt for vores hold og forening.

Husk at passe på jer selv, hinanden, brug sprit og hold afstand, også selv om vi gerne vil kramme her til nytår, - vi bliver lige nødt til at vente lidt endnu med det.

RIGTIG GODT NYTÅR, farvel 2021 - behold du bare corona, og velkommen 2022.

På glædeligt gensyn

Gymnastikudvalget.