Gymnastik igen fra 10. januar 2022.

Gymnastik

Hej alle VHG-Gymnaster.

Håber at I har haft en god jul og et godt nytår, og at I er friske og klar, efter en lang juleferie, - vi starter nemlig med gymnastik igen fra mandag den 10. januar 2022.

Der er dog desværre stadig nogle restriktioner og anbefalinger som vi skal overholde, men det klarer vi også, bare vi gerne må lave gymnastik.

Nuværende restriktioner og anbefalinger fra myndigheder, DGI og kommunen :

  • Alle over 12 år skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller, træningscentre og svømmehaller - dog ikke under idrætsudøvelsen. 
  • Klæd om hjemmefra - I det omfang, det er muligt, opfordres alle børn og unge til at møde op omklædte. 
  • Bed forældrene aflevere deres børn udendørs - Er det muligt, så bed forældrene om at aflevere og hente deres børn uden for hallen.

Vi har cafeteriet hvor man er velkommen til at aflevere/sidde og vente, og nyde noget af alt det lækre som de tilbyder. Men ingen forældre i hallen, heller ikke på repotet i hal 2.

Selvfølgelig må forældre være der på de hold hvor de er med som deltagere (Baby Motorik, forældre/barn og superheltholdet)

  • Hold afstand - Mind forældre og andre voksne om at holde afstand, hvor det er muligt. Afstandsanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.

        Der er krav om afstand, helt konkret 4 m2 til hver person, hvilket betyder at der er sat skilte med maksimum antal, i hvert enkelt lokale.

  • Opdel aktiviteterne i mindre grupper - Kan aktiviteterne på en naturlig måde planlægges inden for mindre og faste grupper/hold, anbefales dette.
  • Der hvor man ligger/bruger liggeunderlag/måtter - Medbring et lagen eller et stort håndklæde som I kan ligge på.
  • Sociale arrangementer indstilles
  • Brug den opstillede håndsprit

 

  • Husk at blive hjemme hvis du er konstateret smittet eller har symptomer, samt hvis du er nærkontakt til en smittet.

 

Vi glæder os til at se jer alle sammen igen og håber ikke forårssæsonen bliver ramt alt for meget af Corona.

HUSK at sætte X i kalenderen, til vores lokale gymnastikopvisning lørdag d. 26. marts 2022.

- Vi håber virkelig at vi får lov til at gennemfører den i år.

De bedste hilsner

Gymnastikudvalget.